top of page

Mit jelent az "agóra" szó? Az agora az ókori Görögországban a piactér és a szentély körzete volt, a görög városok központi tere. Megszentelt területnek számított, ahol a görögök közösségi életük fontosabb eseményeit megvitatták, bonyolították, megélték. 

Mi a honlap agórája?  Honlapunk agorája közönséges fórumként funkcionál annyi különbséggel, hogy négy fő topikon belülre helyezzük a diskurzust, valamint nyilvános tagsághoz kötött a hozzászólás. A négy témakör: a solymári társadalom, a solymári identitás, a solymári viselkedés, a solymári kultúra.   

Miért kell a tagság? A tapasztalat azt mutatja, hogy a névtelen hozzászólások és kommentek gyakran parttalan vitákba és nemtelen személyeskedésekbe fulladnak. Honlapunk nem biztosít helyet a "trollkodásnak". A tagság egyszerű regisztrációt jelent, a tagok listája megtekinthető a menüből mindazoknak akik már tagok. A cookikról a főoldalon tájékoztatást nyújtunk. 

 

Szabályok: Szereted az érthető, normális, pezsgő, konstruktív, előrevívő, problémamegoldó és intelligens diskurzust? Akkor tegyél érte. Kérünk, tartsd tiszteletben mások véleményét, habitusát, és maradj ember. Ha netán nem sikerülne és a honlap szellemiségéhez nem méltó, trágár, rágalmazó, ócsároló bejegyzéseket, kommenteket közölsz, azt vagy moderáljuk, vagy töröljük. Kérlek figyelj a topic-ok tisztaságára, és a hozzászóláskor mérlegeld, hogy valóban az általad választott topicba tartozó-e a hozzászólásod, ahová írni szeretnél. Hasznos időtöltést kívánunk!

AGORA

TUDNIVALÓK

bottom of page